Θεολογοσ Φωτια - Ανάρτηση με πολλά υπονοούμενα από Γκέριε: «Δεν μπορείς να ... - Σαράντα πυροσβέστες με 13 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων όπως επίσης ένα ελικόπτερο και 4 αεροσκάφη έχουν πέσει στη μάχη με τις φλόγες στην περιοχή του θεολόγου στην αταλάντη της φθιώτιδας.

Θεολογοσ Φωτια - Ανάρτηση με πολλά υπονοούμενα από Γκέριε: «Δεν μπορείς να ... - Σαράντα πυροσβέστες με 13 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων όπως επίσης ένα ελικόπτερο και 4 αεροσκάφη έχουν πέσει στη μάχη με τις φλόγες στην περιοχή του θεολόγου στην αταλάντη της φθιώτιδας.. Εφτιαχναν με τον henry ford στισ η.π.α. Συνδράμουν μηχανήματα και υδροφόρες οτα. Το 1906 εφτιαξε το πρωτο αυτοκινητο στην ελλασ !! Φωτιά σε δασική έκταση στον θεολόγο φθιώτιδας. Γρηγοριοσ θεολογοσ στις 9/10/2020 11:41:00 μ.μ.

Το 1906 εφτιαξε το πρωτο αυτοκινητο στην ελλασ !! 50 λαμπιρησ στυλιανοσ ποτοσ θεολογοσ καβαλασ 5,76 30/8/2010 14/9/2010 δεδδηε / περιοχή καβάλας : Τετάρτη 28 ιουλίου 2021 κεντρική. Οι φλόγες με σύμμαχο τον αέρα εξαπλώθηκαν γρήγορα και η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις, χωρίς ευτυχώς μέχρι στιγμής να απειλεί κατοικημένες περιοχές. Φωτια και στο θεολογο φθιωτιδασ.

Φωτια Θεολογοσ - Νέο μεγάλο πύρινο μέτωπο απειλεί Μαλεσίνα ...
Φωτια Θεολογοσ - Νέο μεγάλο πύρινο μέτωπο απειλεί Μαλεσίνα ... from 3.bp.blogspot.com
Δύσκολα είναι τα πράγματα στο πύρινο μέτωπο στην περιοχή του θεολόγου φθιώτιδας, όπου η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη σε πευκόδασος από τις 14:30 το μεσημέρι της πέμπτης. Εφτιαχναν με τον henry ford στισ η.π.α. Την εκκένωση της ευρύτερης περιοχής του θεολόγου στην φθιώτιδα ζήτα πλέον η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας καθώς ο κίνδυνος από την φωτιά είναι μεγάλος. Οι φλόγες με σύμμαχο τον αέρα εξαπλώθηκαν γρήγορα και η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις, χωρίς ευτυχώς μέχρι στιγμής να απειλεί κατοικημένες περιοχές. 50 λαμπιρησ στυλιανοσ ποτοσ θεολογοσ καβαλασ 5,76 30/8/2010 14/9/2010 δεδδηε / περιοχή καβάλας : Κινητοποιήθηκαν 40 #πυροσβέστες, 13 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 1 ε/π και 4 α/φ. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis! Νέρωνες!» «καίγεται η ψυχή μας απο την καταστροφή»

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται η μεσσηνία, με το πιο επικίνδυνο από τα μέτωπα

Η φωτιά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων και στην περιοχή μεταβαίνουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την αταλάντη, τη λαμία την 'αμφισσα, τη βοιωτία. Το καταστροφικό πέρασμα της φωτιάς στη βαρυμπόμπη συνεχίζεται. Εφτιαχναν με τον henry ford στισ η.π.α. Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται η μεσσηνία, με το πιο επικίνδυνο από τα μέτωπα Στιχοι και μουσικη:ματθαίος γιαννούλης(ευχαριστω τον μαυρουδη αντωνιου με το υπεροχο βιολι του,το στελιο. Γρηγοριοσ θεολογοσ στις 8/05/2020 09:43:00 μ.μ. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στον άγιο στέφανο πλησιάζοντας τα πρώτα σπίτια. Οι φλόγες με σύμμαχο τον αέρα εξαπλώθηκαν γρήγορα και η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις, χωρίς ευτυχώς μέχρι στιγμής να απειλεί κατοικημένες περιοχές. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στον θεολόγο φθιώτιδας που καίει πευκοδάσος και κτήματα από τις 2:30 το μεσημέρι. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis! Δύσκολα είναι τα πράγματα στο πύρινο μέτωπο στην περιοχή του θεολόγου φθιώτιδας, όπου η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη σε πευκόδασος από τις 14:30 το μεσημέρι της πέμπτης. Ο διονυσησ μακρησ σε εκπομπη φωτια για το ψευτορωμαιϊκο. Η φωτιά που ξέσπασε απογευματινές ώρες έχει.

Ο διονυσησ μακρησ σε εκπομπη φωτια για το ψευτορωμαιϊκο. Η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων και στην περιοχή μεταβαίνουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την αταλάντη, τη λαμία την άμφισσα, τη βοιωτία. Εφτιαχναν με τον henry ford στισ η.π.α. Η φωτιά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων και στην περιοχή μεταβαίνουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την αταλάντη, τη λαμία την 'αμφισσα, τη βοιωτία. Νέρωνες!» «καίγεται η ψυχή μας απο την καταστροφή»

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ: Η ΣΥΝΑΞΙΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΜΙΧΑΗΛ ...
ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ: Η ΣΥΝΑΞΙΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΜΙΧΑΗΛ ... from 2.bp.blogspot.com
Το 1906 εφτιαξε το πρωτο αυτοκινητο στην ελλασ !! Γρηγοριοσ θεολογοσ στις 9/10/2020 11:41:00 μ.μ. Σαράντα πυροσβέστες με 13 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων όπως επίσης ένα ελικόπτερο και 4 αεροσκάφη έχουν πέσει στη μάχη με τις φλόγες στην περιοχή του θεολόγου στην αταλάντη της φθιώτιδας. 50 λαμπιρησ στυλιανοσ ποτοσ θεολογοσ καβαλασ 5,76 30/8/2010 14/9/2010 δεδδηε / περιοχή καβάλας : Φωτια τωρα ο βουλευτής του συριζα αλέξης χαρίτσης περιγράφει την κατάσταση στη μεσσηνία. Γρηγοριοσ θεολογοσ στις 8/05/2020 09:43:00 μ.μ. Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται η μεσσηνία, με το πιο επικίνδυνο από τα μέτωπα #πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στο δήμο λοκρών φθιώτιδας.

Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis!

Στο έργο της κατάσβεσης μετέχουν ήδη δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη pzl από το αεροδρόμιο της λαμίας. Πλέον, η εικόνα είναι βελτιωμένη ωστόσο επιχειρούν ακόμα για την πλήρη κατάσβεσή της. Οι φλόγες με σύμμαχο τον αέρα εξαπλώθηκαν γρήγορα και η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις, χωρίς ευτυχώς μέχρι. Ο διονυσησ μακρησ σε εκπομπη φωτια για το ψευτορωμαιϊκο. Η φωτιά που είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων και στην περιοχή μετέβησαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την αταλάντη, τη λαμία την άμφισσα, τη βοιωτία. Φωτια και στο θεολογο φθιωτιδασ. Κέρδισαν το στοίχημα οι πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγειες και εναέριες, οι οποίες έκαναν τα πάντα έτσι ώστε να περιορίσουν τη φωτιά στο. Τετάρτη 26 μαΐου 2021 κεντρική. Γρηγοριοσ θεολογοσ στις 9/10/2020 11:41:00 μ.μ. Η φωτιά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων και στην περιοχή μεταβαίνουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την αταλάντη, τη λαμία την 'αμφισσα, τη βοιωτία. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στον άγιο στέφανο πλησιάζοντας τα πρώτα σπίτια. Τουρκικά ελικόπτερα παραβίασαν τον εναέριο χώρο της αρμενίας. Ξανα το βαζει στη φωτια.οταν αυτο παγωνει, κι οταν θα ειναι ετοιμο θα πιασει το ακονι.

Τετάρτη 28 ιουλίου 2021 κεντρική. Φωτια και στο θεολογο φθιωτιδασ. Στο έργο της κατάσβεσης μετέχουν ήδη δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη pzl από το αεροδρόμιο της λαμίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στον θεολόγο φθιώτιδας που καίει πευκοδάσος και κτήματα από τις 2:30 το μεσημέρι. Αιτήσεις σ *νδεσης φ &τοβολτακ +ν συστημάτ &ν του ειδικο * προγράμματος φ *λλο 1 απ 21

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ: ΟΣΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ...
ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ: ΟΣΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ... from 2.bp.blogspot.com
Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στον θεολόγο φθιώτιδας που καίει πευκοδάσος και κτήματα από τις 2:30 το μεσημέρι. Φωτια μεγάλη φωτιά στον θεολόγο δασική έκταση καίει μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στον θεολόγο με την πυροσβεστική να εισηγείται για εκκένωση του χωριού. Φωτια και στο θεολογο φθιωτιδασ. Ο διονυσησ μακρησ σε εκπομπη φωτια για το ψευτορωμαιϊκο. Νέρωνες!» «καίγεται η ψυχή μας απο την καταστροφή» Τετάρτη 26 μαΐου 2021 κεντρική. Στιχοι και μουσικη:ματθαίος γιαννούλης(ευχαριστω τον μαυρουδη αντωνιου με το υπεροχο βιολι του,το στελιο. Τετάρτη 28 ιουλίου 2021 κεντρική.

Ο διονυσησ μακρησ σε εκπομπη φωτια για το ψευτορωμαιϊκο.

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται η μεσσηνία, με το πιο επικίνδυνο από τα μέτωπα 50 λαμπιρησ στυλιανοσ ποτοσ θεολογοσ καβαλασ 5,76 30/8. Πλέον, η εικόνα είναι βελτιωμένη ωστόσο επιχειρούν ακόμα για την πλήρη κατάσβεσή της. Στο έργο της κατάσβεσης μετέχουν ήδη δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη pzl από το αεροδρόμιο της λαμίας. Νεα φωτια βαζει το νατο στα βαλκανια ενώ «βράζουν» τρεις μεγάλες εστίες κρίσεων στα βαλκάνια, δηλαδή σκόπια, κοσσυφοπέδιο και τώρα κροατία, το νατο αδιαφορώντας για τις συνέπειες βάζει. Η φωτιά που είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων και στην περιοχή μετέβησαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την αταλάντη, τη λαμία την άμφισσα, τη βοιωτία. Τετάρτη 26 μαΐου 2021 κεντρική. Αιτήσεις σ *νδεσης φ &τοβολτακ +ν συστημάτ &ν του ειδικο * προγράμματος φ *λλο 1 απ 21 Οι κάτοικοι της περιοχής είναι σε απόγνωση, καθώς βλέπουν την πύρινη λαίλαπα να απειλεί τα σπίτια τους. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στον θεολόγο φθιώτιδας που καίει πευκοδάσος και κτήματα από τις 2:30 το μεσημέρι. Φωτια τωρα ο βουλευτής του συριζα αλέξης χαρίτσης περιγράφει την κατάσταση στη μεσσηνία. Φωτια και στο θεολογο φθιωτιδασ. Ετσι κι εμεισ παλευουμε χτυπαμε συνειδησεισ, παγωνουνε ζεσταινουμε να κανουνε τισ κρισεισ, Γρηγοριοσ θεολογοσ στις 8/05/2020 09:43:00 μ.μ.